El procés participatiu d’Idees per a Sant Cugat ha recollit fins al moment un total de 535 propostes, comptant les trobades sectorials i l’espai web que vam habilitar a tal efecte. Tot i així, encara queden pendents diverses trobades sectorials amb entitats (com la d’esports o educació) per tal de completar el projecte.

Volem agrair a totes aquelles persones que, a títol individual o en nom d’algun associació, us heu implicat en aquest procés participatiu i heu aportat el vostre gra de sorra per poder bastir el millor projecte per a Sant Cugat, construït des de la base i amb la participació de tothom!

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies