L’exconseller de la Generalitat i pres polític Raül Romeva tancarà la llista d’ERC de les eleccions municipals a Sant Cugat. Així ho han anunciat aquest dimarts la candidata a l’alcaldia, Mireia Ingla, que ha estat acompanyada de la candidata a les eleccions europees i parella de Romeva, Diana Riba.

‘En Raül ens va demanar poder fer servir tots els altaveus possibles per denunciar la seva situació injusta, i sense cap dubte les municipals són un espai que hem d’aprofitar’, ha comentat Ingla. ‘Els seus drets polítics continuen intactes, i per això té tot el dret de fer aquest pas’, ha afegit Riba.

De fet, en una carta oberta que ha publicat el TOT Sant Cugat, Romeva agraeix a la ciutadania de Sant Cugat el seu ampli suport cap totes les persones represaliades, i també accepta la proposta que li ha fet arribar la Mireia Ingla i la secció local de Sant Cugat.

Foto: TOT Sant Cugat
Foto: TOT Sant Cugat

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies