L’assemblea del Jovent Republicà de Sant Cugat ha elegit per unanimitat l’Alba Gordó com la cap de cartell que s’integrarà a la llista d’ERC de cara a les municipals. En concret, Gordó ocuparà el lloc número 4 i la resta de candidats de l’agrupació juvenil es distribuiran per la resta de la llista en llocs encara per determinar.

‘El nostre projecte per als propers anys va de desemmascarar la ciutat aparador on vivim. Malgrat tot sembla perfecte i idíl·lic, el jovent no ens podem emancipar a la vila que ens ha vist créixer i tampoc tenim espais d’oci que fugin del consum masclista i elitista. No oblidem, tampoc, que fa prop de 15 anys que esperem la Sala de Concerts’, ha remarcat Gordó.

En aquesta línia, la candidata ha reivindicat el Jovent Republicà com l’eina útil per impulsar polítiques que garanteixin al jovent tenir un lloc a Sant Cugat. ‘Portem quatre anys al consistori però molts més al carrer, que és on comencen els grans canvis i on es couen les lluites socials’, ha remarcat. De fet, Gordó també s’ha proposat continuar ‘l’enorme tasca’ que ha fet el regidor Èric Gómez en el mandat 2015-2019.

Gordó és graduada en Física i Química, i actualment treballa en una consultoria informàtica. Ha estudiat un any a l’estranger, a Alemanya, i està implicada en moviments feministes i socials de la ciutat. També ha format part dels Castellers, ha estat voluntària de Creu Roja i ha sigut portaveu de les Joventuts d’Esquerra Republicana.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies