El Comitè Electoral encarregat de l’elaborar la llista d’Esquerra Republicana per a les eleccions municipals del maig ha proposat que l’arquitecte Francesc Duch sigui la persona que acompanyi la Mireia Ingla com a número 2 en els propers comicis del maig. ‘Sempre hem dit que volem elaborar una llista de persones de ciutat, de la societat civil, que coneguin Sant Cugat. La llista ha de ser un reflex del que és la vila, ben diversa, perquè només així podrem arribar a tothom’, ha explicar la candidata a l’alcaldia.

‘Estem fent una llista i un projecte per governar, amb gent amb experiència i que té la ciutat al cap i sap a on la vol portar. En Fra és sense cap dubte aquest tipus de persona, sap cap a on volem tirar en els propers anys i la seva prioritat és posar fil a l’agulla amb el problema de l’habitatge’, ha afegit Ingla.

Militant d’ERC, Duch ja va figurar a la llista d’ERC-MES del 2015, tot i que aleshores ho va fer com a candidat independent. A banda d’això, està molt vinculat al teixit associatiu de la ciutat des de la seva joventut. Ha estat monitor, coordinador de la secció d’Excursionisme, membre de la junta directiva i president (2004-2008) del Club Muntanyenc. També va ser un dels impulsors de les primeres cinc edicions de les Barraques de Festa Major.

‘Em sento molt honorat i sóc molt conscient del gran repte que tenim per endavant. Estic molt il·lusionat i agraït per la confiança, i tinc unes ganes tremendes per posar-me a treballar per Sant Cugat des d’aquesta nova vessant’, ha explicat Duch en les seves primeres declaracions a la premsa. ‘És obvi que el nostre projecte pilotarà, entre altres temes, al voltant de l’habitatge. Hem de fomentar l’habitatge assequible per a tothom, per als nostres fills i filles, per a la gent gran i també per a aquelles famílies monoparentals o acabades de separar i que han de marxar de Sant Cugat’, ha afegit.

Actualment viu a la Floresta, on està vinculat als grups de treball del consell de barri sobre Mobilitat i Habitatge, tot i que també ha viscut a Valldoreix, al costat del Mercat Vell i al costat de l’estació d’FGC.

De formació arquitecte (per l’ETSAV), Duch treballa actualment a l’Ajuntament de Sant Cugat, en el Servei d’Intervenció en l’Edificació. També ha treballat en altres àmbits de l’urbanisme a través d’alguns despatxos d’arquitectura, a més de l’Ajuntament de Barcelona, el del Prat de Llobregat i el de Rubí. També ha cursat 2 postgraus d’intervenció i gestió del paisatge.

Aquesta proposta, així com la de la resta de la llista, queda pendent de ratificar per l’assemblea que durà a terme Esquerra Republicana en les properes setmanes.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies