el nostre equip

1

Mireia Ingla

Llicenciada en Dret i amb postgrau en Mediació. Col·labora amb Càritas, amb el Servei de Mediació de l’Habitatge. Ha estat candidata a l’alcaldia el 2011 i el 2015, i és portaveu d’ERC-MES a l’Ajuntament. És de l’Associació de Veïns de Mas Gener, va estar vinculada a l’Escola Catalunya i va ser membre coordinadora de les consultes per la independència Sant Cugat 2009. Sòcia d’Òmnium.

2

Francesc Duch

És arquitecte i actualment treballa al Servei d’Intervenció en l’Edificació de l’Ajuntament de Sant Cugat, tot i que també ha treballat en altres administracions locals. Ha estat monitor, coordinador de la secció d’Excursionisme, membre de la junta directiva i president (2004-2008) del Club Muntanyenc. També va ser un dels impulsors de les primeres cinc edicions de les Barraques de Festa Major.

3

Esther Madrona

És tècnica de comunicació i dinamitzadora cultural. Actualment treballa a la Casa Orlandai, un centre cívic al barri de Sarrià de Barcelona que funciona a través de la gestió comunitària. Abans, però, va treballar a La Unió Santcugatenca i al TOT Sant Cugat. Està molt vinculada al teixit associatiu, formant part de la junta de la Societat Coral La Unió Santcugatenca (d’on n’és vicepresidenta), de la dels Bastoners de Sant Cugat i de la Comissió de Carnaval.

4

Alba Gordó (Jovent Republicà)

Graduada en Física i en Química, amb un màster en Modelització Matemàtica. Ha cursat un any a Alemanya, i posteriorment hi ha estat treballant. Està implicada en moviments feministes i socials de la ciutat. També ha format part dels Castellers, ha estat voluntària de Creu Roja i ha sigut portaveu de les Joventuts d’Esquerra Republicana.

5

Francesc Carol (Independent)

Llicenciat en Dret i Antropologia social i cultural, i amb postgrau en Egiptologia. Treballa a la banca i dona cursos i conferències d’Antropologia i Egiptologia a diversos llocs com el Museu Egipci de Barcelona, l’Ateneu Santcugatenc, l’Aula d’Extensió Universitària de Sant Cugat, l’Associació d’Astronomia de Sant Cugat i el Banc del Temps de Mira-sol, entre altres. També presenta el programa ‘Parada i Fonda’ a TV Sant Cugat i va ser tinent d’alcalde en el mandat 2011-2015.

6

Gemma Aristoy (Independent)

Mestra d’Educació Primària des de fa 13 anys a una escola concertada de Sant Cugat. Ha participat de la cultura popular i tradicional als Bastoners de Sant Cugat i Castellers. Expresidenta dels Gausacs, càrrec que va ocupar durant 4 anys. També és membre de la Comissió de Carnaval.

7

Oriol Cisteró

Enginyer, MBA i fundador de l’empresa d’aliments ecològics Delhortacasa, a més de Cerveses Almogàver. Forma part d’Òmnium Cultural i també és un boletaire incansable. És president de la secció local d’Esquerra Republicana des de mitjans del 2015. És conseller de Promusa en representació d’ERC-MES.

8

Eva Puigjaner (Independent)

Viu a les Planes, i la seva experiència laboral ha girat sempre al voltant de la gestió de persones, tant en l’àmbit de l’empresa com en el social, treballant amb persones amb discapacitats. Està vinculada a la Comissió de Festes de les Planes i a l’Associació de Veïns de les Planes.

9

Joan Gaya (Moviment d'Esquerres)

Llicenciat en Ciències Químiques, ha treballat als laboratoris de l’Hospital Clínic. En clau local, ha estat regidor a l’Ajuntament de Sant Cugat i també vocal a l’EMD de Valldoreix. És membre de l’associació Veïns i Veïnes Progressistes de Valldoreix, associació que impulsa diverses activitats a la vila com la Festa de l’Arbre i la Paella Republicana.

10

Eli Escoda (Jovent Republicà)

Estudiant de Belles Arts i cantant i música independent. Porta 3 anys militant a les Joventuts d’Esquerra Republicana, ha participat durant anys en entitats de Sant Cugat com els Bastoners i l’Esplai Pica-Roca. Actualment participa activament a l’Assemblea de la Desplaça Jove.

11

Èric Gómez

Llicenciat en Dret i en Ciències Polítiques i de l’Administració. Ha treballat al grup parlamentari d’ERC al Congrés dels Diputats, i actualment és regidor a l’Ajuntament de Sant Cugat. També treballa a la Generalitat, com a responsable de Relacions Institucionals de la Conselleria de Justícia. Militant de les JERC des dels 14 anys, ha col·laborat amb diversos moviments socials i veïnals de Sant Cugat.

12

Queralt Anglès (Independent)

Educadora social. Actualment treballa a l’oficina local de l’habitatge de Barcelona, especialitzada en la mediació en cas de pèrdua de l’habitatge. En clau local, forma part de la junta dels Bastoners, on està molt vinculada, és secretària de l’AFA del Ciutat d’Alba i va formar part de l’equip que va impulsar el Grup Mediterrània. També ha ballat a l’Esbart i ha format part del Club Muntanyenc i el Cau de la Floresta.

13

Enric Òdena (Independent)

Enginyer superior de telecomunicacions i amb un màster en direcció de màrketing. És president de l’AMPA l’Olivera (2012-2019), vocal de la junta directiva de l’Associació de Veïns de Volpelleres (2015-2019) i molt vinculat al Patí Hoquei Club Sant Cugat.

14

Lara Carbonell (Jovent Republicà)

Graduada en Dret per la UPF i amb un Màster Universitari en Advocacia. Fa ja 4 anys que milita al Jovent Republicà de Sant Cugat, sent 3 els anys que porta sent la responsable de Comunicació i Imatge. Ha participat durant dos anys en les assemblees de la DesPlaça Jove.

15

Agustí Soberano (Independent)

Membre de la Plataforma dels Pensionistes de Sant Cugat. És president del Partit dels Pensionistes en Acció des del 2009. També és soci del Centre Excursionista de Catalunya i també ha jugat a l’equip de bàsquet del FC Barcelona, on actualment juga amb els veterans.

16

Anna Riuró (Moviment d'Esquerres)

Mestra. Ha estat 45 anys dedicada a l’ensenyament a Catalunya. Llicenciada en Filosofia i Lletres (Pedagogia i Psicologia), ha estat directora dels Serveis Territorials d’Educació al Vallès Occidental i i també inspectora del departament d’Ensenyament. Actualment és membre de la coordinadora de l’Aula d’Extensió Universitària per a la Gent Gran de la ciutat.

17

Dionisio Giménez (Independent)

Periodista, escriptor i activista social. Exresponsable de comunicació mèdica d’El Mundo Catalunya. És un dels impulsors de Ràdio la Floresta i també ha confudat la secció de Podemos a la Floresta. Ha escrit diversos llibres, el darrer dels quals és ‘El discurso de la Corona y otros cuentos del 1 de octubre’ . També ha treballat en televisió.

18

Mari Carmen Torres (Independent)

Viu a Mira-sol. Ha format part de l’Agrupació Teatral de la Floresta durant molts anys. És directiva del Sant Cugat FC, portant la part del futbol femení. Des d’allà ha impulsat el primer partit mixt per la igualtat entre els dos primers equips, en el marc del Dia Internacional Contra la Violència Masclista.

19

Ferran de Juan (Independent)

És coordinador de la Taula d’Arts Escèniques, vocal de la Junta de La Unió, membre de la Companyia de Teatre Fila Zero i membre de l’Associació de veïns de Can Magí. 25 anys com a directiu de banca. Creador de la primera ludoteca de la ciutat, Pam i Pipa, i responsable negocis de restauració La Flauta i La Finestra, a més del restaurant Il Fornetto, que actualment regenten els seus fills.

20

Andrea Xaxo (Independent)

Veïna del Barri del Monestir. Voluntària de la PAS (Plataforma Animalista de Sant Cugat). De professió advocada, està interessada en el dret del medi ambient i el dret animal. Va fer les pràctiques del grau de Dret a l’Oficina del Síndic de Greuges de Sant Cugat. i ha estat un any i mig treballant en un despatx d’advocats a Barcelona.

21

Serni Solans (Jovent Republicà)

Enginyer Industrial. Militant del Jovent Repubicà i d’Esquerra Republicana de Sant Cugat des de fa 2 anys i mig, i Conseller Nacional del Jovent Republicà des de fa 1 any i mig. També està vinculat a entitats de l’àmbit cultural com Òmnium, i és exjugador del Club Handbol Sant Cugat, aficionat a les bitlles catalanes i a l’esport en general.

22

Ainhoa Miró (Jovent Republicà)

Catalana i basca. Mestra d’Educació Primària i està finalitzant la segona titulació en Educació Infantil. Secretària de la Dona d’ERC i portaveu de les Joventuts d’Esquerra Republicana. Forma part d’Òmnium Cultural i també ha participat en els Castellers de Sant Cugat.

23

Raül Delgado (Independent)

Biòleg i doctor en neurociències. S’ha dedicat durant 15 anys a l’estudi de la depressió, l’Alzheimer i la Síndrome de Rett. Actualment es dedica a la gestió i política científica, i es professor associat a la universitat. Viu al barri de Can Mates amb la seva família. Va ser el promotor de l’acord amb l’Ajuntament de Sant Cugat de suport a les malalties minoritàries.

24

Angelina Torres

Nascuda al 1936, ha vist créixer aquesta ciutat des que era un poble que vivia de l’agricultura. És membre de la Unió Santcugatenca i està vinculada a ERC des del restabliment de la democràcia.

25

Raül Romeva

Exconseller d’Afers Exteriors de la Generalitat i exdiputat al Parlament Europeu. Pres polític, actualment en presó preventiva per haver format part del govern que va impulsar l’1 d’Octubre. En clau santcugatenca, molt vinculat als Castellers de Sant Cugat i a l’Escola Catalunya, on han estudiat els seus fills.

Suplent 1

Ferran Villaseñor

Llicenciat en Ciències Polítiques, Història moderna i contemporània, Màster en Gestió Pública i Postgrau en educació i comunicació política. Actualment és regidor a l’Ajuntament de Sant Cugat i president del consell de barri Centre-Est, des d’on col·labora activament amb les diverses entitats del barri.

Suplent 2

Anna Beà

Mestra jubilada. Col·labora amb la Plataforma de Pensionistes. Vinculada des de sempre als moviments feministes i a diverses associacions culturals de Sant Cugat. També forma part de l’Assemblea Nacional Catalana.

Suplent 3

Jaume Espina

Estudis en economia, i periodista honorífic per la UAB. Màster de Direcció d’empreses a ESADE. És expresident de l’AMPA Escola Catalunya, de la UESC i la seva fundació, a més d’exvicepresident de la Coordinadora d’Entitats Esportives. Director Programa d’Inserció Laboral per a Joves en risc d’exclusió social de la Generalitat. Treballador del Centre de Protecció de Menors L’Aura a Sant Cugat.

Suplent 4

Eva Lafuente

Llicenciada en Dret i en Ciències Polítiques i de l’Administració. També té un postgrau en Comptabilitat i Direcció Financera. Pinta a l’oli i dibuixa al carbó. És sòcia de Firart, associació encaminada a la promoció de l’art i la cultura local a Sant Cugat, i del Banc del Temps a Mira-sol.

Suplent 5

Isaac Calvís

Estudiant de Desenvolupament de Videojocs a la UPC. Milita a les Joventuts d’Esquerra Republicana, forma part d’altres entitats de Sant Cugat com el Front Freak i l’Orde de les Dues Torres. També participa en les assemblees del Desplaça Jove.

Suplent 6

Maria Vidal

Llicenciada en Dret i Ciències Polítiques, Ha treballat en el disseny i direcció de polítiques públiques en els departaments de la Generalitat d’Educació i Governació. Aficionada a la joieria, està vinculada al moviment de les AFAS (antigues AMPA) de Sant Cugat. Participa al projecte Fem un Museu, projecte d’art inclusiu impulsat per l’àrea de Cultura i Museus de l’Ajuntament. També forma part de la Junta de l’AMPA de l’escola Pins del Vallès.

Suplent 7

Marc Berruezo

Acabant el Grau en Eduacació primària en anglès a la UAB. Treballa a l’Escolta Ramon Fuster i actualment també treballa a la Pizzeria Bota.
Ha format part de l’equip Handbol Sant Cugat i també del Futbol Sala Sant Cugat Club. Membre del Cau Berenguer El Gran.

Suplent 8

Pilar López

Nascuda a Barcelona i resident a Sant Cugat des de 1992. Casada, amb dos fills i dos néts. Militant de ERC Sant Cugat fa més de 20 anys. Sòcia de l’ANC, l’Ateneu i l’Entitat Sardanista. Estudis fins a entrada universitat. Ha treballat a l’Institut Nacional de la Seguretat Social de l’Estat i també i com a interventora a la Generalitat..

Suplent 9

Conxi Domínguez

Infermera des de l’any 1988. Especialista en Salut Mental. Treballa com a infermera gestora en l’Hospital Universitari de Bellvitge i ha exercit en les àrees de psiquiatria, urgències i traumatologia. Viu a Sant Cugat des de fa 22 anys i participa en diverses activitats culturals i associatives del poble.

Suplent 10

Eduard Pomar

55 anys, en parella i amb dos fills. De professió, tècnic de Qualitat i Medi Ambient. Militant d’ERC Sant Cugat, va regidor per aquest partit en el període 1999-2007. Ha estat Tinent Alcalde de Medi Ambient i Afers Interdepartamentals (2003-2007).

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies